Azil | Yoga
21675
page-template-default,page,page-id-21675,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Yoga bij Azil

Weg met dat stereotiepe gedoe over yoga. Door in boeken, tijdschriften ect alleen maar slanke mensen af te beelden in perfecte yogahoudingen krijgen veel mensen een beeld over yoga waaraan zij niet voldoen. Yoga gaat ook niet over streven naar de perfecte houding, het gaat om je lichaamsbewustzijn te vergroten.

 

Door meer met de aandacht bij je lichaam en/of je ademhaling te zijn ben je minder aanwezig in je hoofd, waar continue gedachten zijn die van alles vinden en willen waardoor stress kan ontstaan.

 

Vaak worden er mooie zinnen gebruikt zoals, “kom in contact met je lichaam” of “zoek de verbinding met…” dit betekent niets anders dan aandacht geven aan je lichaam, bewust worden van mogelijkheden in plaats van steeds de aandacht te richten op onmogelijkheden van je lichaam.

 

Dat is ook wat de rode draad is binnen de yoga lessen bij Azil Centrum voor Levenskunst: mindful bezig zijn op een eenvoudige manier en voor iedereen toegankelijk!